+47 918 67 931 marvin@hotmail.no

Marvin
Wiseth

Møteleder og konferansier, foredragsholder, rådgivning,
og guiding

Marvin Wiseth

Marvin Wiseth driver et enkeltpersonforetak og tilbyr tjenester som foredragsholder, møteleder, konferansier, rådgivning og guiding i Trondheim og i London. Marvin er også programleder på Trønder-TV for Kaffepraten. Her har han gjennomført et 60-talls portrettintervjuer.

Han har også intervjuet foredragsholdere som er bedre i intervjusituasjonen enn de er som foredragsholdere. Dette er noe som krever mindre forberedelser for den som blir intervjuet men mer arbeid for den som intervjuer. Denne formen har gjerne en litt løsere stil enn foredragsstilen.

Marvin har erfaring fra 12 år som heltids folkevalgt i Trondheim, både som kommunalråd og ordfører. Han har yrkeserfaring fra Aker Trøndelag AS som innkjøper og informasjonssjef samt som daglig leder i Aker Eiendom. Han har også vært fungerende direktør i Visit Trondheim.

Han har vært konserndirektør i SpareBank 1 SMN i 15 år, og er nå tilknyttet banken i 30% stilling.

Mer om Marvin

Marvin har vært styreleder i Trøndelag Teater, Opplysningsvesenets Fond, Stiklestad nasjonale kultursenter, Elden, Karolinerspelet, Den norske hageselskap, KKL (Kommunale kinomatografers landsforbund), Strindheim håndball Elite, Røros Reiselivråd, Schrøder Forlag, Trondheim 2018, Norsk Teaterråd og Visit Trondheim. Han har vært styremedlem i SKU (Stjørdal kulturutvikling) og i Fotograf Schrøders Stiftelse.

Marvin er i dag styreleder i Rissa Kraftlag, Borgermestersvingen AS, Torgkonserten AS og Forlaget Marvin AS samt styremedlem i Evento AS og i Darvin AS.

Marvin har stått bak følgende bøker: Marvins London, Marvins Trønderblanding, Trondheim forteller, Trønderen en gave til menneskeheten og har i tillegg bidratt med artikler til flere andre bokutgivelser.

Marvin som foredragsholder

Foredrag kan bestilles innenfor flere samfunnsaktuelle temaer. Med bakgrunn både som folkevalgt og som næringslivsleder har han bred erfaring innen en rekke områder.

De mest etterspurte temaer for Marvin Wiseth er følgende:

Engasjement og entusiasme, helt nødvendig for å lykkes. Et foredrag som motiverer til     egen innsats og å ta ansvar for egen utvikling.
Endring/omstilling – et nødvendig onde? Foredraget viser hvor lite endringsvillige vi egentlig er, samtidig som vi trenger endring for å utvikle oss.
Hvordan bli en god leder
Motivasjonsforedrag
Næringsutvikling, hva kan kommuner gjøre for å lykkes?
– Er kultur viktig for nærings- og samfunnsutvikling?

Eksempler på oppdragsgivere:
Norges Taxiforbund, Washington Mills A/S, Fylkesmannen i Sogn og Fjordane, Samplan, Salmar Fishing, Norsk Kommunalteknisk forening, Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune og mange andre kommuner, Smøla konferansen, NAV, NTE Nett AS, Sintef, Fosen Namsos og Sjøfartsdirektoratet.

Møteledelse

Marvin tilbyr ledelse av store og små møter/konferanser samt debattmøter. Han har mange års erfaring fra å lede alt fra bystyremøter og landsmøter til møter og konferanser for næringsliv, utdanningsinstitusjoner og organisasjoner.

Eksempler på oppdragsgivere:
Kredit Nor A/S, Uninett A/S, Senter for seniorpolitikk, KLP kommunekonferansen.

Konferansier
Marvin Wiseth har vært konferansier på mange store arrangementer i f.eks. Olavshallen, samt også en rekke mindre arrangementer. Han har vært på scenen alene eller sammen med Mona Grudt som partner. Sammen har Mona og Marvin ledet et 10-talls TÆL-arrangmeneter i Trondheim, Molde og i Ålesund.  I tillegg tar de også på seg å lage korte filmsnutter som innledning til et bestemt tema eller for å illustrere en utfordring.

Guiding

Marvin guider både i Trondheim og i London.

Marvin har I Trondheim et opplegg som tilpasses oppdragsgiverens ønsker. En vandring i sentrum av Trondheim kan vare rundt 1,5 time. Dette kan suppleres med busstur av varierende lengde. Noen ønsker kun guiding med buss. Oppdragene er i stor grad «skreddersøm».

Når Marvin guider i London inkluderer opplegget normalt også et kåseri om London og England generelt. Kåseriet har som basis deler av boka Marvins London, oppdatert frem til i dag.

Turopplegg og innhold i London tilpasses de aktuelle gruppene. Marvin har hatt med mange grupper til Cabinet of War rooms samt Churchill museet. Andre tema Marvin holder foredrag om i London, er Winston Churchills liv samt «hva kan vi i dag lære av Churchill om ledelse».

Eksempler på oppdragsgivere: Næringsforeninger, firmaturer, leserturer (aviser), pensjonistgrupper og ledergrupper i næringslivet. Disse turene arrangeres vanligvis i samarbeid med reisebyrå.

Blogg

Diverse publiseringer

Kontakt

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på….

Mobil

+47 918 67 931

E-post

marvin@hotmail.no

Bedriftsinformasjon

Marvin Wiseth, enkeltpersonforetak
Organisasjonsnummer 996 334 724